image

Rareea este salonul de infrumusetare, care vine in intampinarea clientilor dornici sa intre in povestea bunului gust si al stilului personalizat.

Search

Despre Mine

Adriana Badea, Fondator al Salonului Rareea din Craiova, situat pe strada Serban Voda, nr. 18, colt cu strada Paltinis, infiintat in anul 2008.

Salut! Sunt Adriana Badea

Inca de la varsta de 15 ani, cand eram la scoala profesionala UCECOM Craiova, am inceput sa practic meseria de manichiurista, iar peste 2 am absolvit cu diploma de frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist.
Profesionalism

Cea mai buna carte de vizita este profesionalismul. Acesta se simte, nu se discuta.

Viziune

Fiecare par este diferit, motiv pentru care viziunea coafurii finale este esentiala.

Eleganta

Cea mai frumoasa atitudine a unei femei este eleganta. Impreuna va potentam eleganta.

Atitudine

Atitudinea este inspirata de aspect. O coafura ideala, inseamna o atitudine castigatoare.

De fapt cine este Adriana Badea?

Este fondatoarea care isi doreste ca fiecare persoana care ajunge in Salon Rareea sa aiba parte de o experienta personalizata placuta in functie de tipologia sa.

Precizez ca deja la 16 ani eu lucram la un salon ca manichiurista si in timp ce practicam aceasta meserie am fost mai mult atrasa de partea de coafura, dat fiind faptul ca mi s-a parut ca este o meserie mult mai ampla, mai provocatoare, iar interactiunea cu clientii este mult mai intensa si presupune dobandirea de cunostinte despre tipologiile si personalitatile fiecaruia.

Din anul 2000 am inceput sa ma pregatesc cu echipa Wella Romania pentru ca am dorit sa aprofundez cat mai multe cunostinte despre fizionomia persoanei, structura firului de par si nu in ultimul rand  tipologia si structura psihologica a persoanei. Echipa Wella a fost pentru mine familia mare in care m-am pregatit in tot acesti ani. Aici am gasit raspunsuri la intrebarile mele, reusind ca in cursurile de pregatire sa dobandesc mai multe cunostinte si informatii atat la nivel teoretic, cat si practic.

Timp de 6 ani ani am participat la concursurile zonale, semifinale si finale Wella Romania si m-am clasat in anul 2005 in primii cei mai buni 20 de stilisti din tara.

In anul 2008 am devenit fondatorul Salonului Rareea unde am predat cursuri de incepatori pe mai multe tipologii. Aici am reusit sa pregatesc mai multe tipuri de module impartite pe structura psihologica a fiecarui participant in parte, dat fiind faptul ca anumite persoane au un simt artistic mai mult pe partea de colometrie, pe acestea indrumandu-le spre partea de cromatica, iar alte fiind mai pragmatice, indreptandu-le pe partea de tunsoare, tehnici si forme geometrice, tunsoarea fiind o geometrie in spatiu.

Programeaza-te