image

Rareea este salonul de infrumusetare, care vine in intampinarea clientilor dornici sa intre in povestea bunului gust si al stilului personalizat.

Search
 

Blog

Coafuri par lung

Salon RAREEA, avand stilist pe Adriana Badea, vine in atentia dv. Cu cateva sfaturi despre coafurile pentru par lung, tinand cont de faptul ca ele si impart pe mai multe categorii.

Coafuri par lung  de zi pot fi facute la perie, pe marimi diferite in functie de lungimea firului de par, dar si de tunsoarea abordata. Este de mentionat faptul ca o structura subtire a firului de par are nevoie sa fie spalat la 3 maximum 4 zile. O structura medie a firului de par se spala la 4-5 zile, iar o structura groasa a firului de par este indicat sa fie spalata la 6-7 zile.

Coafuri par lung de zi pe o tunsoare filata se aseaza foarte frumos si buclele realizate cu ajutorul placilor  de ceramica si ondulatoarelor.

Coafuri par lung de zi  tunsoare  pe fir  drept sunt frumos aranjate cu placa pe drept sau valuri si weburi facute din placa, ele lasand impresia de o structura finisata, lejera, dar in acelasi timp vizual foarte naturala.

Coafuri par lung de seara pot fi realizate din perie, bigudiuri, care sunt de mai multe tipuri si marimi, dar si placi si ondulatoare. Cele realizate cu ajutorul periei si feonului sunt acele coafuri cele mai naturale, imbinandu-se cu cele de zi. Ele sunt doar putin mai tapate si fixate usor (tinand cont de structura firului de par, dar si a produsului de finisaj). Cele mai elaborate si mai lucrate coafuri par lung de seara sunt acelea care sunt lucrate pe bigudiuri, iar operatia lor de finisaj fiind mult mai elaborata, necesind lucrarea fiecarei suvite in parte. 

La moda, in ultimii ani, parul a fost lucrat foarte mult din placi si ondulatoare pentru ocazii, datorita faptului ca cerinta clientelor este ca durata realizarii lor sa fie scurtata ca timp. Acest aspect duce insa la o degradare foarte puternica a firului de par (placile au o temperatura intre 180 si 220 gr. C.) din cauza uscarii fortate  si rapide, reusind dezlipirea cuticulei de pe cortex, aceasta fiin arsa (uscata).

Sorry, the comment form is closed at this time.