image

Rareea este salonul de infrumusetare, care vine in intampinarea clientilor dornici sa intre in povestea bunului gust si al stilului personalizat.

Search
 

Blog

Coafuri par scurt

Ce putem sa spunem despre coafuri par scurt ?

Este foarte important sa stim cum purtam  parul scurt in fuctie de evenimentul la care participam. 

Coafuri par scurt zi :

La aceasta categorie tinem cont in ce suntem imbracati, daca avem un stil sport sau unul elegant, mai tinem cont si de structura firului de par si desimea acestuia.

Coafuri par scurt si sport sunt adesea lasate pe forma tunsorii, aranjate cu placa sau peria rotativa pentru a evidentia doar zonele care sunt necesare sa fie subtiate, fiind acoperite cu suvite de par. Coafuri par scurt zi sport ideal este sa aiba o naturalete in miscare pentru a evidentia tehnica de tunsoare.  Persoanele care adopta un stil sport, prefera culori sau suvite in nuante mai puternice sau pastel, dar si zone rase, evidentiind o nota mai masculina.

In coafuri de par scurt  cu un stil elegant gasim un volum mai amplu, dat fiind faptul ca lungimea firului de par este mica si zona coafata capata volum mai mare. Asadar este indicat ca anumite zone laterale sau top sa fie mai indreptate, tinand cont de forma tunsorii, dar si de fizionomia persoanei, vizual avand un rezultat de forma ovala a chipului, forma ideala in perceptia tuturor. Buclele sunt destul de moderne si pe un par scurt, ducand fizionomia intr-o zona glamuroasa, dand un aer mai feminin, scotand in evidenta latura mai vulnerabila a personalitatii si accentuand trasaturile suave ale feminitatii. Jocul de culori in coafuri par scurt elegant este mult mai temperat, cu nuante calde, doar cu irizatii de reflexe reci pentru a ramane in zona trasaturilor mai blande, feminine.

 In tunsorile scurte  fie ele in stil sport, fie in stil elegant, gasim un joc de culoare care daca este de nuanta deschisa, ne mareste volumul (da luminozitate zonei), iar daca este de culoare mai inchisa, ofera o grosime zonei respective (dand senzatia de un par mai bogat).

Chiar daca este vorba de tunsori si coafuri scurte, tinem cont de tenul persoanei, dar si de stilul de culoare a hainelor pe care le poarta zi de zi. In functie de acestea, uneori putem adopta nuante calde, acestea fiind nuantele naturale de maronuri si blonduri, iar alteori – nuante reci, pe care le gasim in zona metalica, blonduri si satenuri mai dure, taioase vizual, pentru personalitati puternice, cu note masculine, care dau impresia de autoritate si inabordabilitate.

Sorry, the comment form is closed at this time.