image

Rareea este salonul de infrumusetare, care vine in intampinarea clientilor dornici sa intre in povestea bunului gust si al stilului personalizat.

Search
 

Blog

Curățarea profundă a tenului prin tehnologia Pro-Skin

Pielea suferă consecinţele radiaţiilor solare, poluării ambientale, este afectată de factorii climatici, tutun, etc. Acest lucru poate cauza dezechilibru la nivelul pielii prin acumularea de impurităţi, deshidratare, lipsa luminozităţii, toate acestea conducând la îmbătrânirea pielii.

Bucuria de a avea un ten curat nu a fost niciodată mai ușor de obținut! Noi, Salon Rareea din Craiova vă prezentăm curățarea tenului cu ajutorul ultrasunetelor și al energiei galvanice! Fără ace și, prin urmare, fără durere, toate acestea la un preț uimitor de avantajos!

Tratamentul durează aproximativ 20-30 de minute in cazul in care tenul este curat. Dar, in caz de necesitate (puncte negre, pori incarcati), vom insista atat cat este nevoie: întâi se demachiază tenul cu produsele No+vello, apoi se înmoaie tenul cu ser fiziologic, se folosesc ultrasunetele pentru scoaterea punctelor negre  si, ulterior, curentul galvanic, pentru închiderea porilor si crearea de noi celule de colagen si elastină. Ultimele minute sunt dedicate masajului facial cu loțiunea revitalizantă cu vitamina C. Exact! La Salon Rareea din Craiova nu folosim metode invazive, nici substanțe chimice dăunătoare!

Terapia cu ultrasunete a fost folosită încă din anii 1940 și este utilă pentru a vindeca unele boli asociate  mușchilor și țesuturilor. Este folosită în special în cabinetele de fizioterapie deoarece nu are efect termic (nu este generată căldură în timpul procedurii). În schimb, undele sonore de înaltă frecvență, produc vibrații și mișcări la nivel celular.

Pe lângă preț, care mai sunt alte avantaje ale tratamentului cu Pro-Skin? Pielea rămâne hidratată, netedă și moale, porii se închid, punctele negre dispar, celulele se regenerează și este stimulată producția de colagen.

De ce este atât de important colagenul? Fibrele puternice de colagen au rolul de a face oasele puternice, de a permite pielii si tendoanelor sa se intinda si de a ajuta pielea să se refacă după o rana. Este o componenta majora a oaselor, pielii, muschilor, tendoanelor și ligamentelor. În cazul nostru, ajută pielea să fie mai elastică și astfel previne apariția ridurilor.

Vă așteptăm cu drag la Salon Rareea din Craiova pentru un ten curat și luminos! Nu ezitați să ne contactați

 

Sorry, the comment form is closed at this time.