image

Rareea este salonul de infrumusetare, care vine in intampinarea clientilor dornici sa intre in povestea bunului gust si al stilului personalizat.

Search
 

Blog

IMPLETITURI

Haideti sa vorbim despre impletituri.Eu stilist Adriana Badea fondatorea salonului RAREEA  din Craiova am sa vin cu detalii pe aceasta tema : impletituri.

Inca din cele mai vechi tipuri podoaba capilara a fost scoasa in evidenta in tote clasele sociale de la copile pana la domne de rang forte inalt. Inpletituri care mai decare mai diferite in forme si pe zone diferite ale capului.

Sa descriem mici diferente intre inpletituri de ocazie si impletituri de zi. 

Bine inteles ca, impletiturile de ocazie au nevoie sa fie  facute in functie de fizionomia personei si, unde este necesar sa formam mai mult volum si in anumite zone sa impletim mai strans, astfel incat sa aducem fizionomia in forma de oval. Ele pot fi dintr-o singura impletitura dar si din mai multe impletituri.

Impletiturile de ocazie, aduc o nota de eleganta dar si un aer de puritate,tinerete si prospetime fiind  purtate cu rochii elegante,glamurose de poveste,aducand persona care porta intr-un aer de poveste.

Sunt impletituri in doua in trei, acestea fiind dintre cele mai purtate dar sunt si in cinci, sase suvite. Acestea fiind o arta si o poveste pentru cei care le creaza.

Impletituri  de zi, sunt mai lipite de forma capului si sunt amplasate in asa fel incat parul sa fie bine prins dar sa avantajeze si fizionomia persoanei. Are un rol foarte important si structura firului de par dar si desimea acestuia.

Sa vindem un secret :

Daca ipletitura este facuta  pe un par rar si vrem ca acesta sa dea impresia de un par cu o desime normala, o sa alegem suvitele putin oblice si cu aproximatie in unghi incat  zona de carare sa se acopere.

Impletituri  pentru fetite, ele sunt si in forme geometrice ca de exemplu : inimioare, romburi, patrate, dreptunghiuri. 

De ce vorbim de forme geometrice dor la fetite ?

Fizionomia fetitelor este cu o forma angelica si cu trasaturile carnoase  si rotunjite  cu tenul plin cu colagen incat orice fizionomie ar avea  si ori ce forma  geometrica am face nu iese din zona de feminitate.

 

 

 

 

AAA am uitat sa mentionez  ca impletiturile sunt si pentu baeti…..

Sorry, the comment form is closed at this time.