image

Rareea este salonul de infrumusetare, care vine in intampinarea clientilor dornici sa intre in povestea bunului gust si al stilului personalizat.

Search
 

Blog

Terapia LED & ESTHETIC

Cu siguranță, fiecare femeie își dorește un ten cât mai elastic, hidratat și fără riduri. Ce trebuie să facem pentru a atinge acest ideal? Simplu: O vizită la Salon Rareea din Craiova! Tratamentele noastre cu LED funcționează foarte bine atât pe față cât și pe alte zone ale corpului.

Lumina puternică emisă de LED este un stimul important pentru energia din moleculele celulelor și poate activa o întreagă serie de reacții celulare metabolice, ducând la sintetizarea produselor aplicate și creșterea capacității energetice a întregului țesut.

Astfel, un țesut care a fost expus la acțiunea diodelor emițătoare de lumină (LED)  își va folosi propria energie pentru a impulsiona funcționalitatea întregului organism. Implicit,  va crește producția de colagen și elastina din fibre, ceea ce va contribui esențial la o îmbunătățire a calității și a aspectului pielii.

Tehnologia LED + Esthetic are proprietatea de a emite lungimi de undă diferite, văzute prin diferite culori luminoase, iar prin combinația acestora putem realiza diferite tratamente pentru a îmbunătăți aspectul feței, gâtului, decolteului, a mâinilor și a zonelor cu celulită.  Principiul LED ajută la tratarea tenului gras, la reducerea semnelor faciale și a pigmentării excesive, precum și la diminuarea ridurilor și a roșelii pielii, pentru un ten tonifiat, sănătos și fără imperfecțiuni.

Lumina roșie are rol în drenaj,  dilatarea vaselor și hidratare, lumina verde are rol în stimularea colagenului iar lumina albastră are rol în activitatea enzimatică.

Un tratament cosmetic complet cu LED cuprinde 12 sesiuni, constând în 2 ședințe pe saptamana. Numărul de ședințe depinde de diferiți factori, cum ar fi vârsta, zona care urmează să fie tratată și condițiile actuale ale pielii, precum și stilul de viață. O ședința durează doar 20 minute, este blândă cu pielea, are rezultate vizibile și efect cromoterapeutic, prin jocul colorat al undelor de diferite lungimi.

În concluzie, dacă doriți un ten luminos, fără riduri, hidratat și un corp fără celulită, vă invităm cu căldură să ne contactați! Ne găsiți la Salon Rareea din Craiova!

Sorry, the comment form is closed at this time.